Om LerKalaset

LerKalaset er et keramikerfællesskab for proffer, semiproffer og nybegyndere, hvor vi deler værkstedsfaciliteter og sammen afholder markeder, udstillinger og inspirationsevents.
 
LerKalaset er også et kursuscenter, hvor man kan lære om ler.

 

 

 
LerKalaset giver plads til fordybelse og danner rammerne for et fællesskab med andre, der deler din fascination af keramik.
 
LerKalaset huser op til 30 faste medlemmer, forskellige kurser og worshops samt skiftende udstillinger.  Velkommen til.

 

 

 

LerKalaset er grundlagt og etableret af mig, Marie Fuglsbjerg Zand. Jeg har flere års erfaring med keramikundervisning af både voksne, unge og børn, samt værkstedsdrift. Min uddannelsesbaggrund er på Aarhus Kunstakademis keramiske afdeling og Den frie Lærerskole med bl.a. håndværk/design som linjefag og speciale i Naturen som materiale, rum og inspiration i kreativt arbejde.

Jeg er fascineret af den undersøgende tilgang til materialer og teknikker. Min egen fascination smitter gerne af på eleverne, så deres nysgerrighed vækkes. I min vejledning støttes eleven i at udforske sit eget kunstneriske formsprog – og med tiden udfordres til at søge nye veje og stier i sin tankegang. Mit kunstneriske virke har fortællingen og materialeundersøgelsen som omdrejningspunkt.

Læs mere om Maries kunstneriske arbejde på: ler-rod.dk

LerKalaset kan kontaktes via mail: marie@lerkalaset.dk

Telefon fra 9-14 på hverdage: 51942361