Nysgerrig på hvad andre synes om LerKalaset inden du tilmelder dig? Læs anmeldelser her

Jeg har deltaget i kurset Barselkeramik hos LerKalaset dette efterår og det har været en fornøjelse! Sammen med andre mødre og deres børn har vi hygget os og snakket de sidste mange tirsdage og samtidig lært rigtig meget om ler, keramik, glasur og teknikker jeg aldrig havde hørt om før. Kun de bedste anbefalinger af LerKalaset og Marie, hvis man har lyst til at dykke ned i keramikkens verden og få ler mellem fingrene. Jeg kommer helt sikkert igen. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Trine, Barselskeramik 2023
 
Mine bedste anbefalinger til Marie i Lerkalaset. Har i tre dage fået mega-god og konkret undervisning i ler-drejning i et skønt værksted samt spændende fagsnakke og hygge. TAK. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Birthe, Drejekursus 2023
 
Jeg har deltaget i sommerkursus på 5 dage. Kurset har været SUPERinspirerende!! Meget passende afvejning af teori og praksis, god inspiration fra gæsteundervisere undervejs og plads til individuel sparring. Marie er dygtig og vidende og samtidig en meget behagelig underviser. Sidst, så foregår kurset i inspirerende rammer i Lerkalaset. Jeg kan absolut anbefale kurset til interesserede:-) 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Anne Marie, Sommerkeramik 2023
 
Jeg har deltaget i Glasurkursus ved LerKalaset.
Super inspirende kursus, hvor der blev nørdet forskellige glasurer, Stain og oxyder. Alt sammen noget der var fremmedord for mig inden. Fik købt lidt råvarer til selv at nørde - og er i gang.
Kurset kan kun anbefales og Marie er super god til at få det hele ned på jorden og alligevel på et tilpas højt niveau. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Lone, Glasurkursus 2023
 
Jeg har lige været på sommerkursus. Marie er en dygtig formidler. Der var er en god balance mellem små oplæg fra andre keramikere og undervisning af Marie. Jeg vil helt sikkert være at finde på nogle af Maries fremtidige kurser. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Bo, Sommerkeramik 2023
 
Jeg har deltaget i et drejekursus over 5 fredage og jeg kan på det varmeste anbefale andre et kursus hos Marie. Marie er en virkelig dygtig underviser, der med ro og omhu guider dig på bedste vis. Undervisningen var veltilrettelagt, vi blev løbende introduceret for nye greb og byggede ovenpå, så jeg nu efterfølgende føler mig godt klædt på til at fortsætte på egen hånd. Jeg har tidligere været på forskellige drejekurser, men ingen af dem har givet mig samme fornemmelse for rent faktisk at mestre det at dreje.
Jeg drejer! Tusind tak Marie!! 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Randi, Drejekursus 2022
 
Marie har skabt et fantastisk ler-univers og -fælleskab i LerKalaset i Ry. Der er alt i faciliteter, som hører et rigtigt ler-værksted til og nem tilgang til materialer, glasurer og brænding. Derudover er Marie bare en interesseret, skøn og rummelig person, som er sjov og interessant at være på værkstedet med. Marie en temmelig dygtig og udtryksfuld keramiker. Jeg er SÅ glad for, en veninde gjorde mig opmærksom på denne medlemsløsning i Ry, hvor vi allerede har brugt mange skønne timer sammen :-) 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Lene, Medlem 2021
 
Jeg har nu været på 2 kurser hos marie hos lerkalaset og hun er rigtig god til at formidle viden og der veksles mellem teori og praksis på en måde så man forstår teknikkerne. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Tina, Glasurkursus og drejekursus, 2023
 
Jeg deltog over pinsen i et intensivt drejekurset. LerKalaset tilbød gode faciliteter og dejlig afslappet stemning. Det var et super mix af arbejde ved drejeskiven, ny viden og personlig feedback på forbedringsområder. Kan bestemt anbefales😊👏🏻 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Kathrine, Drejekursus 2023
 
Jeg har deltaget i barselskeramik med stor glæde. Marie er nede på jorden og giver gode instruktioner. Hun forstår at hjælpe en på vej med de ideer, der nu måtte opstå. Der er fantastisk stemning i LerKalaset, og hver eneste gang jeg har været der, har det været en berigelse. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nanna, Barselskeramik 2022
 
I LerKalasets lyse og venlige lokaler finder du alt, du har brug for, når du vil boltre dig i lerets univers, hvad enten du er nysgerrig nybegynder eller garvet keramiker. Her kan medlemmer og kursister lege og lære, nørde og drømme. Her modelleres, æltes, drejes og glaseres. Her er plads til såvel individuel fordybelse som erfaringersudveksling og hyggesnak over en kop kaffe eller tre ... LerKalaset lever til fulde op til sit navn og er den fest, os lertosser aldrig vil hjem fra :-)). De varmeste anbefalinger herfra! 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Tanja, Medlem 2021
 
Jeg har som medlem og kursist hos Lerkalaset haft adgang til et velindrettet værksted med velbeskrevne arbejdsgange og et godt udvalg af værktøj og materialer. Som kursist har jeg fået velforberedt undervisning på højt fagligt niveau - det har været udfordrende og meget lærerigt. Mine bedste anbefalinger! 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Lisa, Medlem 2021
 
LerKalaset er et lerværksted med kurser og lerfællesskab. Marie har skabt et utrolig velfungerende og dejligt rum for at arbejde med keramik sammen med andre. Der er drejeskiver,ovn,glasurer og alle de redskaber og materialer du har brug for. Jeg anbefaler på det varmeste Lerkalaset.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-Ruth, Medlem 2021
 
Jeg har været på glasurkursus hos Marie. Kurset var fint tilrettelagt med teori og praktiske opgaver.
Marie er en helt igennem dygtig formidler - velforberedt, hele tiden nærværende og inspirerende. Jeg kom hjem med en stor viden og mod på at gå i gang med at lave glasur selv.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Birgitte, Glasurkursus 2023